Gelukkig nieuwjaar - preview nieuw werk

Beste vrienden,

Bij deze wens ik jullie van harte te danken om mij te volgen in 2021 & vooral wens ik jullie een heel gelukkig, vrij en gezond 2022!

Graag geef ik al een kleine preview van een nieuwe collectie die ik komend jaar zal maken/schilderen/opbouwen.  Ik vind het alvast zeer boeiend en heb er zin in. 

Aan de basis liggen talrijke dromen waarin ik steeds tekens opvang. In eerste instantie had ik weinig aandacht besteed aan deze tekens. Omdat ze echter steeds bleven opduiken, begon ik ze te verzamelen. 

Deze tekens zullen dus mijn inspiratiebron voor 2022 vormen. Ik wil ermee een collectie van zeefdrukken, sculpturen en schilderijen maken. Op een of andere manier zit het allemaal al klaar ‘in the sky’ maar uiteraard is er nog een heel werktraject af te leggen.

Hiertoe heb ik in september/oktober mijn zeefdrukkennis van jaren geleden opgefrist en ben ik aan de slag gegaan met testjes. Ik doe immers alles zelf: de zeven samenbouwen, bespannen en drukklaar maken. Voor de eerste testjes gebruikte ik mijn bestaande vormen, maar nu kom ik stilaan aan deze nieuwe tekens toe. Ik ben zeker dat ze uit andere dimensies afkomstig zijn maar heb ook het gevoel dat er tijdens het maakproces nog meer informatie duidelijk zal worden. Ze zullen trouwens allemaal een speciale naam krijgen.

Hierbij alvast een voorbeeld van zo'n nieuwe zeefdruk: het teken uit de andere dimensie (rood gezeefdrukt) landt als het ware op onze aarde (zwart gezeefdrukte organische structuren). In werkelijkheid is het formaat van dit werk rechthoekig maar mijn website maakt het breder en plaatst het in een vierkant vak.

Komend jaar volgen tal van uitbreidingen met sculpturen en schilderijen. Dus ik zou voorstellen, als je het interessant vindt, volg mijn trip op mijn instagrampagina phil.coucke.art. Ik vind jullie steun heel waardevol en ben hier dankbaar voor.

Zo, alvast tot gauw en een goeie roetsj in 2022,

Phil